October 17, 2014
PAITAO

PAITAO

(via loinnn)

5:00pm  |   URL: http://tmblr.co/ZJkiXp1TM60JQ
  
Filed under: singapore melayu malay gif gifs funny 
October 16, 2014
Dua tiga, kucing berlari…

Dua tiga, kucing berlari…

(Source: gif-guy)

5:00pm  |   URL: http://tmblr.co/ZJkiXp1THKT2P
  
Filed under: singapore melayu malay gif gifs 
October 15, 2014
Tips Malam Pertama (Newlyweds Lagi)

1. Enjoy, kalau nak pekik, pekik je.

2. Apa dia nak, cakap ok je.

3. Jangan ketawa kalau kecil atau besar.

4. Aku rasa, jangan ah pekik macam gini. Pekik sikit2 je k.

5. Confident mesti ada.

All the best!

October 15, 2014
Tips Malam Pertama (For Newlyweds)

1. Main bantal dulu. 

2. Basahkan the pussy cat.

3. Muka maintain.

4. Oi, jangan pillow fight macam gini.

5. Try be sexy sikit.

October 14, 2014
Bila Boss aku takda kat office.

1. Pergi hisap rokok lagi ah.

2. Main dengan kucing liar kat luar.

3. Lap tingkap office.

4. Lepak jap.

5. Main bola dalam office.

6. Siak, boss datang balik.

October 9, 2014
out of captions la siak.

out of captions la siak.

(Source: ourfunnygifs)

5:00pm  |   URL: http://tmblr.co/ZJkiXp1SjwsNV
  
Filed under: singapore melayu malay 
October 8, 2014
nak main…..basketball…

nak main…..basketball…

(Source: funnynhilariousgif)

October 7, 2014
Bila sawan aku dah datang..

Bila sawan aku dah datang..

(Source: wrestlingmemes)

October 6, 2014
tak suka tengok orang nye profile…”hatez backstabberz”

tak suka tengok orang nye profile…”hatez backstabberz”

(Source: dj-scratchatoryrape)

October 5, 2014
Bukan nak cakap apa ah…aku terror main bola.

Bukan nak cakap apa ah…aku terror main bola.

(Source: viral-gifs)

5:00pm  |   URL: http://tmblr.co/ZJkiXp1SPQjog
  
Filed under: singapore melayu malay gif gifs 
Liked posts on Tumblr: More liked posts »